Tornádóvadászat az USA-ban 2017 - napló & chat

Sörvényes Wörkshop - szeptember 28. csütörtök

Storman képe
Nagysikerű rendezvénysorozatunk, a "Sörvényes Wörkshop" szeptember 28-án (csütörtök) kerül ismét megrendezésre, immár harmadjára. A név mindent elmond, túl sokat nem kell ragozni :) Kötetlen közösségépítő összejövetelekről van szó a viharok szerelmesei számára, ahol eszünk-iszunk-mulatunk, sztorizgatunk, tapasztalatot cserélünk, jobban megismerjük egymást. Ifjú titánok és öreg rókák számára egyaránt ajánlott!
 
Időpont: szeptember 28., (csütörtök), 18:00
Helyszín: Il Treno Étterem, Budapest, Retek utca 12., 1024 (bejárat a Széll Kálmán tér felől a Trombitáskerten keresztül, vagy a Retek utca felől)
Szezonzáró témák: az idei brutális hazai helyzetek megidézése, #StormanUSA2017 élmények, szupercella-generátor takaréklángra kapcsolása stb.
 
Az asztalfoglalás miatt előzetes regisztráció szükséges, ami az alábbi űrlap kitöltésével végezhető el. Ha valaki regisztráció nélkül jön, nem dobjuk ki :), csak ezzel azt kockáztatja, hogy esetleg nem lesz helye. Akinek kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, az itt tud kommentben kérdezni, vagy küldhet levelet is az info@szupercella.hu címre.
 
Várunk szeretettel :)

Élő viharvadászat

Konvektív előrejelzés

Convective forecast

Köszönjük!

Támogasd a
Viharvadászok Egyesületét
adód 1%-ával!

Adószámunk: 
18033108-1-03

Részletekért kattints!

Zivatar valószínűség a következő órákban

+0h+3h+6h
Budapest
Debrecen
Eger
Győr
Kecskemét
Pécs
Siófok
Sopron
Szeged
Szolnok

Navigáció

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 8 vendég van a webhelyen.

Copyright

Az oldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó) - kivéve ahol a feltüntetett forrás ettől eltér - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület hozzájárulása szükséges.

info@szupercella.hu