Sörvényes Wörkshop - febr. 22., péntek

Nagysikerű rendezvénysorozatunk, a "Sörvényes Wörkshop" február 22-én (péntek) kerül ismét megrendezésre, immár hatodjára. A név mindent elmond, túl sokat nem kell ragozni :) Kötetlen közösségépítő összejövetelekről van szó a viharok szerelmesei számára, ahol eszünk-iszunk-mulatunk, sztorizgatunk, tapasztalatot cserélünk, jobban megismerjük egymást. Ifjú titánok és öreg rókák számára egyaránt ajánlott!
 
Időpont: február 22., (péntek), 18:00
Helyszín: Il Treno Étterem, Budapest, Retek utca 12., 1024 (bejárat a Széll Kálmán tér felől a Trombitáskerten keresztül, vagy a Retek utca felől)
Aktuális témák: idei viharszezon várakozások, Storman 2019-es amerikai tornádóvadász körútja, májusi viharvadász tábor, SC-GEN 2.0 (szupercella-generátor) üzembehelyezés...
 
Az asztalfoglalás miatt előzetes regisztráció szükséges, ami az alábbi űrlap kitöltésével végezhető el legkésőbb febr. 19-én. Ha valaki regisztráció nélkül jön, nem dobjuk ki :), csak ezzel azt kockáztatja, hogy esetleg nem lesz helye. Figyelem! Csak az regisztráljon, aki teljesen biztosan jön, mert nem szeretnénk 40 fős asztalt lefoglalni úgy, hogy végül 10 ember jön el. Aki regisztrált, és mégsem tud jönni, időben jelezze!
 
Akinek kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, az a Facebook eseménynél tud kommentben kérdezni, vagy küldhet levelet is az info@szupercella.hu címre.
 
Várunk szeretettel :)
 
 
 

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat