Sörvényes Wörkshop - szept. 22., szombat

 

Egyesület

 

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

székhely: 6080 Szabadszállás, Balázspuszta 105.

Levelezési cím:
Viharvadászok Egyesülete
6000 Kecskemét, Fáklya u. 4. 4/12.
 

adószámunk: 18033108-1-03
számlaszámunk: OTP Bank - 11732002-20419455

Egyesületi tagdíjak a 2017-es évre:
pártoló tag esetén: 6000 Ft
rendes tag esetén: 8000 Ft

Figyelem! Az utalás közleményébe tüntessétek fel a szupercella.hu-s felhasználó neveteket!

befizetési határidő meglévő tagoknak 2016. április 20. 

(Amennyiben rendes tagból pártoló tag szeretnél lenni, töltsd ki a lentebb letölthető, ide kapcsolódó nyomtatványt, és küldd meg az egyesület levelezési címére. A pártoló tag ugyanolyan lehetőségekkel rendelkezik, mint a rendes tag. A különbség annyi, hogy a rendes tagnak a közgyűléseken megjelenési kötelezettsége van. Ha ezt nem tudod vállalni, javasoljuk, hogy válaszd a pártoló tagságot. Kapcsolódó írásunk: http://szupercella.hu/partolo-egyesuleti-tagsag)
 

    
      A Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete 2010 júliusában alakult és a 2011-es szezon elejére a taglétszám megközelítette az 50 főt. Egyesületünk a magyarországi viharmegfigyelések, viharvadászatok, illetve viharkárfelmérések megszervezését, összefogását, továbbá az Országos Meteorológiai Szolgálattal közösen a veszélyes időjárási jelenségek kutatását, az ezzel kapcsolatos publikációs és oktatási tevékenység folytatását tűzte ki legfőbb céljául. 

  

Egyesületünkbe való belépéshez szupercella.hu regisztrációra és a lenti dokumentumok közül a "Kérelem pártoló egyesületi tagság létrejöttéhez" adatlap kitöltésére és postázására van szükség, az éves tagdíj rendezése mellett. Megkülönböztetünk képzett és nem képzett Egyesületi Tagokat, attól függően, hogy résztvett-e az adott érdeklődő az Egyesület és az Országos Meteorológiai Szolgálat által szervezett online képzésen és ott sikeres vizsgát tett. 
Az Egyesület Tagi szolgáltatása révén a támogatja Tagjait a viharok megfigyelésében a beszámolók, viharvadászatok minél magasabb színvonalon történő  elkészítésében, lebonyolításában.


 

A befizetések, tagsági kérelmek feldolgozása néhány napot igénybe vehet, ezért türelmeteket kérjük. Minden régi és új tagunkat e-mailben értesítjük.

A különféle tagi szolgáltatásokról itt lehet olvasni:

http://szupercella.hu/egyesulet3

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

Készítette

Viharvadászok Egyesülete

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat