Hírlevél 2023.10.14.

Kedves egyesületi Tagtársunk,

Hálásan köszönjük minden tagunknak és támogatónknak az SZJA 1% felajánlásokat. Az idei esztendőben 181 925 Ft érkezett be az egyesülethez. Köszönjük!

A tavalyi év során ismételten sikerrel pályáztunk a Nemzeti Együttműködési Alap által kiírt NEAO-KP-1-2023 kódszámú Civil szervezetek működésének biztosítására irányuló pályázaton. Az egyesület 2 212 500 Ft vissza nem térítendő támogatást kapott 2024. március 31-ig, amelyből a szervezet működési költségeit, a webszerverek bérleti díjait finanszírozzuk. Emellett, a GFS modell megjelenítő felületünk is fejlesztés alatt áll (GFSPLUS), amely a jövőben már interaktív, a felhasználó által testreszabható megjelenítési lehetőséget biztosít majd tagjaink számára. A várakozásaink alapján, az első teszt verzió még az idei esztendőben elérhetővé válik. A pályázati forrásnak köszönhetően a fejlesztéseket külsős cégek végzik, összesen 1 625 000 Ft értékben.

Szeptember 19-én megtartottuk a Tisztújító közgyűlésünket, amelynek értelmében 2025. szeptember 22-ig a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének elnöke: Komjáti Kornél; általános alelnöke: Kovács Kornél; szakmai és kommunikációs alelnöke: Molnár Ákos.

A Közgyűlést követően 19. alkalommal is megrendezésre került a Sörvényes Workshop, amely remek lehetőséget biztosított a megjelent tagok számára az idei, konvektív szempontból meglehetősen mozgalmas szezon élményeinek átbeszélésére.

Az idei szezontól két tagtársunk (Tiszavölgy Dávid, illetve Bieber Tamás) is megkezdte a betanulását a konvektív előrejelzések írásába, így a jövő szezonban már az ő prognózisaikkal is találkozhattok. Amennyiben bármilyen jellegű egyesületi munkában, tevékenységben szívesen reszt vennétek, amellyel segíthetitek a csapat munkáját, jelezzétek az info@szupercella.hu email címen.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat