Jubileumi viharvadász tábor

2022. szeptember 17-18. között megrendezésre került jubileumi viharvadász találkozónk. Az alábbiakban egyesületi tagunk, Tiszavölgyi Dávid élménybeszámolóját olvashatjátok. A fotókat készítette: Kovács Kornél és Hérincs Dávid.


A Viharvadászok Egyesülete 10. évfordulóját ünnepelte, a covid miatt ugyan kissé késve, de megrendezésre került a jubileumi viharvadász tábor, Parádfürdőn, amire én is meghívást kaptam. 

A délelőtti találkozó után egy közös ebéddel indult a program, egy közeli étteremben. Az étel finom volt, a hangulat pedig már itt is kiemelten jó volt, beszélgetéssel és a sok nevetéssel gyorsan ment az idő.

Miután ettünk, ittunk, egy rövidke túrára indultunk az erdőbe, ami az egyre erősödő esőben egyedi hangulatú volt. Egy ponton már túlment a tűréshatáron az eső intenzitása, így inkább vissza fordultunk a tábor felé, kihagyva az erdős vissza utat, aszfalton tettük meg a (kb. 2-3 km-es) távot, de jókat beszélgetve itt is nagyon gyorsan elment az idő. 

Visszaérve vacsora következett, ezt külön-külön oldotta meg mindenki egyénileg, ám pár vicces jelenet itt is volt, szóval korántsem unatkozós egy óra volt.

Miután már senki nem volt éhes, összegyűltünk a főépületben és éjfélig az Egyesület és a viharok/meteorológia témákban sztorizgattunk, képeket és videókat néztünk.

Én ezt élveztem a legjobban, mert kicsit jobban megismerhettem mindenkit személyesen is, továbbá remek történeteket hallottam, plussz szakmailag is elhangzott sok hasznos információ. Mivel mindenki fáradt volt, lassan alvás következett.

Reggel 9 óra körül keltünk és közös kávézás, sütizés keretében tovább sztorizgattunk a nyár eseményeiből. Ez után viszont már feloszlott a csapat, elindultunk haza.

Összességében szerintem egy nagyon jó hangulatú hétvége volt, öröm volt viharmániásokkal eltölteni ezt az időt. Remélem lesz ismétlés a jövőben.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat