IX. Viharvadász Találkozó

Eltelt egy év, a szezon már ismét itt ólálkodik a kertek alatt, így mi is megtartjuk hagyományos, immár IX. Viharvadász Találkozónkat. Ezúttal is izgalmas programmal készülünk, lesz minden, ami szem-szájnak ingere, látványos viharok, érdekes szakmai csemegék, képzett viharvadászok avatása, meteoceleb-simogató, esőtánc, stb. A találkozó előadásai a jól bevált nívós helyszínen, az OMSZ székházában lesznek megtartva.

Előadások kezdete: 2018. április 14. (szombat), 10:30
Előadások helyszíne: OMSZ székház - Budapest, 1024, Kitaibel Pál u. 1. (Földszinti Díszterem)

Figyelem, helyszínváltozás! Az előadásokat követő kötetlen vacsora 17:20-kor kezdődik, de nem az eredetileg tervezett Il Trenoban, hanem az OMSZ székháztól szintén pár perc sétára található Al Capone Pizzériában. Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

részletes program - csillivilli verzió (PDF)
részletes program - nyomtatható verzió (PDF)

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszám (100 fő) és az éttermi helyfoglalás miatt előzetes regisztráció szükséges, ami az alábbi űrlap kitöltésével végezhető el. Akinek kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, az itt tud kommentben kérdezni, vagy küldhet levelet is az info@szupercella.hu címre. Aki csak a 17:20-tól kezdődő sörözős-beszélgetős vacsorán tud részt venni, őket is szeretettel várjuk az Al Capone Pizzériában.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

Készítette

Viharvadászok Egyesülete

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével. Köszönjük a befogadást!

Támogatás, pályázat