Elképesztő villámparádé Nagyváradon - videó!

Elkészült Boros "Oberleitung" Zoltán, a Viharvadászok Egyesületének nagyváradi helytartója és egyben képzett viharvadásza által 2013. június 10-én rögzített és hangulatos zenei aláfestéssel ellátott videója, melyen elképesztő villámparádénak lehetünk szemtanúi. A videóban többek között közeli lecsapók, drámai timelapse-ek (gyorsított felvételek) és érdekes meteorológiai folyamatok láthatóak.

Az esetről készült részletes beszámolót ezen a címen találjátok: http://szupercella.hu/elkepeszto_villamparade_nagyvaradon_20130610

felvétel:
Boros "Oberleitung" Zoltán

vágás:
Boros "Oberleitung" Zoltán
Molnár "Storman" Ákos

zene:
Varien - Lilith
Audiomachine  - Charging the Keep
Epic Score - Hercules' Test

A videó a http://www.youtube.com/watch?v=vW5SegsDpVA címen érhető el, érdemes a lejátszó méretén nagyítani, ill. 1080p HD minőségben megtekinteni a felvételt. Alternatívaként az alábbi lejátszóban is megtekinthető, de itt kisebb méretű, érdemesebb közvetlenül a YouTube-on megnézni.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat