Balassagyarmat

Otthon, édes otthon.

Nem is időzíthettem volna jobban a balassagyarmati hazautazásomat. Megérkezésemet követően nem sokkal, nagyjából 19:30 és 20:00 óra magassága között az ország Északi régióit is elérte a késő délutáni órákban kialakuló multicellás zivatarrendszer. A jószág látványos, peremfelhős struktúrát öltve áthaladt az otthonunk és kertünk felett, így ténylegesen elmondható, hogy "házhoz jött a vihar". A rendszer hirtelen, nagy mennyiségű csapadékott dobott le magából, azonban az intenzitás rövid időn belül legyengült, emellett 1-2 cm-es jégszemek hullása is megfigyelhető volt.

Squall Line

Balassagyarmaton éjfél után rendkívül heves villámtevékenység vette kezdetét, gyönyörűen kirajzolódott a gyorsan mozgó zivatarrendszer, mely rendkívül erős kifutószéllel illetve intenzív csapadékszórással érkezett. Az egész nem tartott sokáig, viszont a látvány csodálatos volt, számomra ez volt 2014 legnagyobb vihara (eddig!?) :)

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat