Mosonmagyaróvár

Zivatar Mosonmagyaróvár mellett

Mosonmagyaróvár mellett halad el egy zivatarcella. ÉNY felől DK irányba halad, a város keleti szélét súrolja. Látványos peremfelhővel érkezik, a kifutószelet nem érezzük (a más haladási irány miatt). A szomszéd településeken, ahol a zivatar halad (Dunakiliti, Dunasziget, Halászi) esik az eső, de nem nagy intenzitással és csak szakaszosan. Ezeken a településeken 45-50 km/h kifutószéllel érkezett.

Szupercella

Szupercella haladt el Mosonmagyaróvár mellett. Eső csak kis mennyiségben érte a várost, a kifutó szél sem volt erős ebben a távolságban. A Mosonmagyaróvártól 15km-re lévő Várbalog településen infóim szerint kis mennyiségű, apró szemű jég esett.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat