Sopron

Mini LP szupercella Sopron mellett

Egy mini LP szupercella vonult el Soprontól északnyugatra, északra késő délután, mely kb. 2 órán keresztül kínlódott az erős középszintű kiszáradással, csak rövid időszakokra kialakítva alacsony üllőt, amit rendre gyorsan el is sodort kelet felé a magassági szél, viszont a csapadékmentes feláramlási alap és a megdőlt, fortyogó fő feláramlási torony mindvégig látható volt.

Vihar

Sopront most érte el a vihar! Először intenzív eső esett, majd jég véleményem szerint kb. cseresznye nagyságú! A szél minimális volt! Nagyjából negyed órát tartott a vihar! Üdv mindenkinek Sopronból!

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat