Molnár "Storman" Ákos

Szabadszálláson születtem 1982-ben, Fülöpházán laktam és tanultam egy darabig, aztán Kecskemét következett. Jelenleg Bp-en lakom, 2004-ben itt végeztem a Számalk multimédia-fejlesztő szakán. Ami a meteorológiát illeti, már egészen kisgyerek koromban lenyűgözve bámultam az elemek félelmetes játékát, ami egy-egy keményebb zivatarral járt, majd később kaptam egy fényképezőgépet is, amivel végre meg tudtam örökíteni a viharokat, meg úgy általánosságban a felhőket, érdekes meteorológiai jelenségeket. A fülöpházi pusztaságon remek volt a kilátás, zavaró objektumoktól mentesen lehetett fotózni. 1994 őszén elkezdtem feljegyzéseket is készíteni azokról a napokról, melyeken valami említésre érdemes történt. Ezután még évekig a fényképezőgép, a papír és a ceruza szolgált eszközül megfigyeléseim rögzítéséhez, melyeket napi rendszerességgel és kimerítő részletességgel végeztem. Aztán eljött az idő, és megismerkedtem a számítástechnikával, az internettel, meglett az otthoni gépem, 2000 áprilisában pedig vettem egy videókamerát, így minden akadály elhárult azelől, hogy gépen tároljak bármilyen adatot, legyen az fotó, videó, esetleírás, műholdképek, stb.

Meteorológiai tudásom alapjait néhány könnyen beszerezhető, de nem túl mélyreható könyvből sajátítottam el (pl. Búvár zsebkönyvek:)), de amit a zivatarokról tudok, kb. 95 százalékban az internetnek köszönhetően megismert amerikai és ausztrál anyagok alapos átrágásával szereztem (valamint persze saját tapasztalat útján). Ami még a meteorológián kívül érdekel, az a grafika, zene (ezen belül is a metal, dobolás), pókok, gombák, kvantumfizika, és sörözés a haverokkal:)

Weboldal: 
szupercella.hu
Facebook: 
https://www.facebook.com/szupercella
Youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UCbz1MgWGm3F5L8OpjkoeIfQ
Twitter: 
szupercella

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat