Sebestyén "Ádáz" Ádám

1978-ban születtem Egerben. Gyermekkorom óta szenvedélyesen kémlelem az eget, kísérem figyelemmel a légkör eseményeit. Gyerekkorom estéinek elmaradhatatlan mozzanata volt az időjárás-jelentések nyomon követése, az elhangzottak és különösen a front analízis térképek akkurátus feljegyzése a napi hőmérsékleti és légnyomási adatokkal egyetemben. Az internet elterjedésével örömmel tapasztaltam, hogy sajátos hobbimmal nem vagyok egyedül, a légkör folyamatait követő technikai eszközrendszer és elméleti tudás, valamint az időjárás alakulásával kapcsolatos információk a hozzám hasonló lelkes amatőrök és a profi légkörkutatók munkájának köszönhetően egyre szélesebb körben hozzáférhetőek, megismerhetőek és megvitathatóak.

A heves légköri folyamatok, az extrém időjárási helyzetek kezdettől fogva lenyűgöztek, a szupercella.hu megjelenésének és tevékenységének köszönhetően pedig érdeklődésem kifejezetten a viharvadászat és azon belül a szupercellák, illetve tornádók irányába fordult. Ennek nagy lökést adtak a 2010 augusztusában hazánk területén kialakult szupercellák, amelyek feledhetetlen gyakorlati élményekkel is gazdagítottak szülővárosom térségében.

Mindemellett a légköri folyamatokra, és ezen belül a viharokra egy sajátos nézőpontból is tekintek, nagy szenvedéllyel kutatom és vizsgálom a viharok különféle művészeti ágakban való megjelenését, továbbá a viharokkal kapcsolatos spirituális összefüggéseket.
A szupercella csapat tagjaival személyesen egy közgyűlés keretében ismerkedtem meg.

Tekintve, hogy civil foglalkozásom szerint jogász vagyok, az egyesület felkért arra, hogy munkáját elsősorban jogi és adminisztratív területen segítsem, amelyre örömmel mondtam igent. A viharvadászaton túl hobbijaim közé tartozik a rock zene, az utazás, valamint az utóbbi időben a távol keleti harcművészeti hagyományok alapját képező belső alkímiai gyakorlatok megismerése és elsajátítása.

Weboldal: 
szupercella.hu
Facebook: 
https://www.facebook.com/szupercella
Youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UCbz1MgWGm3F5L8OpjkoeIfQ
Twitter: 
szupercella

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat