Tószeg-Twisters blogja

Megváltó hűs "szellők"

Ki gondolná, de a Tószeg-Twisters formáció (tehát Rajmy és jómagam) 2 éves csendet fog megtörni mostani beszámolójával. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy az elmúlt két évben nem történt velünk semmi? Természetesen történt, de azok vagy viharvadász beszámolóba kerültek, vagy nem kerültek fel sehová, mert úgy ítéltük meg, nem érték el azt az ingerküszöböt a lelkünkben, hogy miattuk "tollat ragadjunk". Na de jött ez a várva várt 2015 július 8.-a, amikor is már az izzadtságtól ránkragadt ruháinkat lassan csak sarokcsiszolóval lehetett leválasztani testünkről.

Squall-lineok az éjszakában, avagy a Tószeg-Twisters első komoly bevetései

A történet még a tavalyi évre nyúlik vissza, amikor is egy (nem szó szerinti) fülest kaptam, hogy van itt Tószegen egy srác, aki fanatikusan fotózza többek között az időjárás szépségeit. Ennyi infó nekem éppen elég volt ahhoz, hogy felvegyem vele a kapcsolatot, és elég hamar megtaláltuk a közös nevezőket érdeklődéseink körében.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat