Veszprém

Szupercella

A Sümeg " gyorsvonat" Veszprémbe érkezése este 18:30-kor, nem volt tökéletes rálátásom, de örülök, hogy még el tudtam csípni. Nagyon látványosan rotált! A Bakony felett pazar lecsapókat is produkált. Timelapse: https://youtu.be/rNtU5MvB3qI

2015-07-08 Veszprém-Érd-Budapest

A tegnapi nap eseménydúsnak mondható. Dél körül járhatott az idő amikor elkezdtem figyelni a radarképet munka közben. Ausztria felől egyre jobban igyekezett a front a Balaton felé, én pedig éppen Veszprémben végeztem a munkámat. Nem sokkal később egy alakuló cellára lettem figyelmes tőlem északnyugatra. Az Veszprémi hegyek felől egyre több felhő érkezett majd az egész ég elkezdett szürke, mélyszürke árnyalatba borulni. Ezt látva a kollégákat lezavartam a toronyból miközben vadul fényképeztem és videóztam az eseményeket.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat