Szezonzáró vezetői tábor a Mátrában

Egyesületünk vezetősége az elmúlt hétvégét a Mátra szívében található Parádi Ifjúsági Táborban töltötte, hogy megvitassa az idei szezon történéseit, illetve az előttünk álló esztendő terveit. 
A finom ételek és itókák mellett éjszakába nyúlóan elemeztük a 2018-as szezont, illetve beszéltük át a jövőben ránk váró feladatokat.

Akármilyen hihetetlen, de kereken 10 éve tartottuk az első viharvadász tábort, ahol rengeteg képzett vadászt avattunk és sok - azóta is aktív - viharvadász csapat alakult meg. A kerek évfordulót méltóképp megünneplendő, 2019. május 10-11-12-én 3 napos Viharvadász Találkozót és Tábort rendezünk. Az időpont már fix, nyugodtan írjátok be a naptárba, a helyszín és a pontos program kialakítás alatt áll, de az biztos, hogy megéri majd eljönni!

Többek között szóba került a már elég régóta húzódó mobil applikáció kérdése, amit még idén elérhetővé teszünk. Jövőre egy picit átdolgozásra kerül a képzett viharvadász státusz és a vele járó kötelességek illetve "járandóságok". Természetesen jövő tavasszal is lesz viharvadász képzés, így januártól érdemes lesz figyelni weboldalunkat a hírekkel kapcsolatban.

Az örömteli hírek közé tartozik, hogy 2018-ban sikeresen pályáztunk és nyertünk (NEA), így az egyesület informatikai és adminisztratív költségei miatt 2019-ben sem kell fájni a fejünknek, koncentrálhatunk a feladatainkra.  Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük azoknak a támogatást, akik idén is a Viharvadászok Egyesületét tisztelték meg adójuk 1%-val. 2019-ben 243.000 Ft-ból gazdálkodhatunk, melyet többek között kutatásra (WRF szimulációk futtatása nagyteljesítményű számítógépeken), a viharvadász tábor szervezésére, eszközök beszerzésére valamint kiadványok készítésére fogunk felhasználni.

Változás is történt az egyesület vezetőségében. Kovács Kornél - aki 2013 óta volt elnöke az egyesületnek - a szeptemberi közgyűlésen lemondott, és a továbbiakban mint alelnök tevékenykedik. Az elnöki tisztséget Komjáti Kornél vette át, akinek sok sikert kívánunk munkájához.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat