zsuzzzs blogja

Egy szerencsétlen szerencsés nap

2012. Július 28.

Családi banzaira indulás előtt bújtam a modelleket, és reménykedtem, hogy meg fog csörrenni a telefonom, hogy vasárnap irány vadászni.

Estefelé, 8 körül végül megcsörrent, Storman csak annyit kérdezett: "Szerinted miért hívtalak?" Nem kellett sokat találgatnom :)

Viszont akárhány embert kerestünk, viharvadászt, újságírót, akik akartak volna jönni, civilt, akinek egyszer is kiesett a száján, hogy jönne, végül csak 3-an maradtunk. Szokásos felállás, Storman, Mici, jómagam.

2012. Július 29. 3:00

A beharangozott semmi, és az éjszakai nemmindennapi

Kedd óta ettem a kefét, hogy vajon mi lesz hétvégén, hiszen lent leszek Békés megyében, szombaton konkrétan Erdélyben, és a paraméterek elég szép dolgokat ígértek mind szombat, mind vasárnap estére. Ahogy közeledtek a napok, egyre inkább próbálkoztam egy csapatot összeállítani VAGY becsatlakozni valahova vasárnap délutánra. A dolgot nehezítette, hogy Gyulától 30 km-re északkeletre, a román határtól egy kőpésre tartózkodtam, és nem tanultam még meg repülni.

Kapcsolat

Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesülete

info@szupercella.hu

1139 Budapest, Fiastyúk utca 57. 3/3

Adószám (1% felajánláshoz)

18033108-1-41

Készítette

Viharvadászok Egyesülete
CodeOne.hu

Jogi tudnivalók

Az oldalon található minden tartalom (az oldal készítői és az oldali felhasználói által a weboldalon vagy a mobil applikációkon keresztül feltöltött szöveg, kép, videó, mérési eredmény, stb.) - kivéve ahol a feltüntetett információk ettől eltérnek - a Magyarországi Viharvadászok és Viharkárfelmérők Közhasznú Egyesületének tulajdonát képezi. Bármilyen nemű felhasználáshoz az Egyesület írásbeli hozzájárulása szükséges. A weboldal tartalmai szabadon hivatkozhatók a forrás feltüntetésével.

Támogatás, pályázat